UE vrea legalizarea sinuciderilor asistate

1619119_421021794696298_1867161439_n
Deşi Europa este în prezent subpopulată, cu o populaţie îmbătrânită şi în continuă scădere, “creierele luminate” de la Bruxelles consideră că suntem prea mulţi europeni şi planeta nu ne mai poate suporta. Ca atare trebuie luate măsuri urgente de decimare a populaţiei, una din metode fiind, pe lângă controlul naşterilor, legalizarea sinuciderilor asistate în toate ţările membre.
 
Ameninţarea suprapopulării suscită de multă vreme, în rândurile liderilor şi organizaţiilor planetare care deţin puterea de decizie, dorinţa de a limita ritmurile demografice. Dacă până acum cei care ne vor mai puţini făceau strategii destinate să stopeze creşterea demografică în mod special în ţări din „Lumea a Treia”, există semnale că acest lucru se urmăreşte şi în Europa. Un studiu realizat în 2011 de Comisia Europeană şi WWF (World Widelife Fund) prezintă măsuri draconice privind controlul populaţiei în Europa pentru următorii 40 de ani.
Printre „măsurile” incluse în documentul intitulat „Scenarii spre o Economie Planetară în Europa” apar controlul strict al naşterilor, legalizarea sinuciderilor asistate şi voluntare şi aplicarea unor taxe individuale asupra emisiilor de carbon, în statele europene. Autorii studiului vorbesc şi despre importanţa „controlului guvernelor asupra mijloacelor de informare” şi a sistării ajutoarelor pentru familiile numeroase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s