USR-iștii afaceriști cu defrișările și cu cei care rad pădurile, Schweighofer

Screenshot_2019-06-06 Bogdan Lucian

Ăștia sunt cei care vor să salveze România?!

Ana Ciceală, consilier local USR și o vajnică apărătoare a parcurilor și copacilor din București, administrează o firmă străină care a cumpărat 11.000 ha de păduri în România pentru exploatare forestieră. Firma a fost achiziționată în decembrie 2012 de celebra Holzindustrie GMBH, cel mai mare exportator de lemn din România.

În aprilie 2008, Ana Ciceală a fost numită administrator unic al firmei JUEL NIELSEN FOREST & AGRICULTURE INVESTMENTS SRL. Până la acea dată, administrator unic al firmei fusese Ion Ciceală, tatăl Anei Ciceală. În momentul numirii ca administrator, Ana Ciceală era deja angajată a JUEL NIELSEN FOREST & AGRICULTURE INVESTMENTS (JNFAI) în funcția de Transaction Manager, funcție pe care și-a păstrat-o și după numirea ca administrator.

JNFAI, firma administrată de Ana Ciceală, se ocupă cu cumpărarea și exploatarea de păduri. În 7 ianuarie 2009, firma și-a completat obiectul de activitate cu „Intermedieri în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții – Cod CAEN 4631”.

Firma JNFAI a fost înregistrată în septembrie 2006 în România având ca unic acționar o firmă daneză JUEL NIELSEN ROMANIAN FOREST AND AGRICULTURE INVESTMENTS A/S. Firma mamă era deținută de Carl Christian Juel Nielsen, un cetățean danez. Ulterior (mai 2008), JNFAI a fost preluată de o altă firmă daneză (TORSANA LASER TECHNOLOGIES A/S), controlată de același Carl Christian Juel Nielsen.

Carl Christian Juel Nielsen a reușit ca, prin firma adimistrată de actuala USR-istă Ciceală și, anterior, de tatăl ei, să preia exploatarea unei uriașe suprafețe de pădure din România. Până în 2012, JNFAI a achiziționat 11.000 hectare de pădure pentru exploatare forestieră în schimbul a circa 20 milioane euro.

În decembrie 2012, Carl Christian Juel Nielsen și-a vândut firma. Cumpărătorii au fost nimeni alții decât austriecii de la Holzindustrie Schweighofer GMBH, firmă implicată în tăieri de păduri din România.

Tipic pentru ipocrizia USR: Ana Ciceală i s-a alăturat lui Nicușor Dan în 2015 și a intrat în Consiliul General București în 2016. De atunci, ea a devenit unul dintre cei mai vocali politicieni USR. Și ce apără cel mai vehement politiciana Ciceală? Tocmai parcurile și copacii din București. Aceeași Ana Ciceală, adică administratorul unic al unei firme străine care a achiziționat 11.000 de hectare de pădure pentru exploatare forestieră și „Transaction manager” al firmei respective exact în perioada în care firma tranzacționa păduri de 20 milioane euro.

 

„Salvatorii” de la USR care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Ce mai conteză din moment ce românii voteză cu entuziasm „salvatorii”ca să-şi „ia țara-napoi”?Hai cu specialiştii şi oamenii curați in politică!

Partidul lui Ponta se numeşte „Pro România”, cel al lui Cioloş „+plus”, USR înseamnă „Uniunea Salvaţi România”, cel al lui Băsescu PMP „Partidul Mișcarea Populară”, dar toţi sunt împotriva românilor şi apără interesele străine. Asta înseamnă demagogie, populism şi ipocrizie!

Îmi aduc aminte că prin 2014 îmi luam înjurături pe bandă rulantă de la tefeliştii de pe Facebook, pe motiv că ţin cu Ponta. Pe vremea aia Ponta era „Mickey Mouse”, „Pinocchio”, „conducătorul grupului infracţional organizat PSD”, mitoman, „minţea cum respira”, era mafiot, penal, corupt, securist „acoperit” ş.a.m.d.

Acum, când Ponta nu mai este în PSD, s-a dat cu „statul paralel” şi spune nasoale despre Dragnea, e chiar băiat bun şi de încredere.

Parcă văd că şi Dragnea, după 2 – 3 ani, dacă trece, va fi „reevaluat” şi transformat în Albă ca Zăpada!

Din păcate pentru ei, mulți dintre concetățenii noștri se lasă orbiți de propaganda necontenită pe care interesele străinilor le au în România.

Dacă vrem ca România să mai aibă un viitor, trebuie să renunţăm la propaganda cu anti-comunismul. Nu voi susţine niciodată un politician care, sub pretextul luptei împotriva comunismului/PSD/Dragnea/Iliescu, luptă împotriva intereselor poporului român!

Cred că v-aţi dat seama că toată mascarada asta cu „ciuma roșie”, „comuniștii” este doar o telenovelă menită să creeze agitaţie, este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara de 30 de ani.

De 30 de ani şi chiar şi în prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine.

Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.

Propagandiştii trebuie să reînvie această fantomă a trecutului, pentru a ţine departe atenţia publicului de ticăloşiile care se fac de străini: FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s