Cei mai mari „penali” și „corupți” nu sunt cei cărora le-ați fabricat dosare, ci ambasadele occidentale cu interese politico-economice

139800

Ambasadele a douăsprezece state – Belgia, Canada, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia şi Statele Unite ale Americii – au transmis joi o declaraţie comună în care fac apel la toate părţile implicate în modificarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva corupţiei.

Cum se face că numai ambasadele occidentale cu interese politico-economice sunt preocupate de legile justiției?

E mai mult decât clar pentru toată lumea că implicarea acestor ambasade occidentale de fiecare dată când se iau în calcul modificări legislative în România este legată de anumite mize cu impact politico-economic. Altfel cum se face ca întotdeauna numai omniprezentele ambasade occidentale cu interese politico-economice sunt preocupate de legile justiției?

Ca și cum am fi unul dintre ultimele triburi descoperite de civilizația occidentală, mai mereu ni se dau tot felul de indicații și sfaturi despre cum am trebui să ne trăim viața socială, politică, economică, spirituală, culturală, etc. Dar aproape de fiecare dată în spatele acestor așa zise sfaturi se afla perfidia.

Companii de renume din țările occidentale afectează zeci de state ale lumii în care, pentru a obține beneficii financiare, oferă mită în valoare de sute de milioane de dolari.

În plus, ar trebui să ni se spună și unde este în opinia lor CORUPĂTORUL în celebrele dosare Microsoft și EADS, dosare instrumentate de nu mai puțin celebra Laura Codruța Kovesi, cea pe care cu toate ambasadele occidentale au medaliat-o. Unde e CORUPĂTORUL din țările occidentale?

Companii de renume din țările occidentale DAU MITĂ în alte țări, inclusiv în România. România NU exportă corupție! Statele occidentale însă o fac!

Dacă se modifică Codul Penal pierd controlul asupra politicienilor şi afaceriştilor români.

Liviu Plesoianu 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s