Corporatistii al miscarii #rezist

zombie

Pana aseara stiam ca exista, in corporatii (mai ales in cele bancare), in afara unui serviciu intern, secret, de informatii, un departament de compliance (supunere), adica un fel de DNA de uz propriu, structuri corporatiste care, impreuna, formeaza un camp tactic menit a elimina coruptul, ne-openmaindul, ereticul in raport de religia si cultura corporatiei, ne-anticoruptul si, in general, indezirabilul, din corporatie. Acest binom corporatist face exact ceea ce vedem ca face celalalt binom : monitorizeaza tot ce misca in corporatie, mai ales comunicatiile electronice, frecatul mentei pe paginile de socializare si navigatia pe internet. Tot ce scrie, citeste si acceseaza corporatistul de la serviciu este vazut, stiut si stocat si de campul tactic corporatist.

Putini stiu asta, si mai putini protesteaza, caci orice dizidenta este sanctionata cu concedierea (ceea ce atrage nu numai somajul, ci si pierderea sursei de finantare pentru multimea creditelor accesate de corporatist, care crede ca jobul sau este etern).

Aflu, ca exista si turnatori si informatori ai securitatii corporatiste de uz propriu. Aproape ca e natural sa ai si asa ceva, nu? Altfel, cum sa ii poti controla prin frica pe corporatisti?

Ca sa nu mai vorbim de propaganda facuta de troll-ii internetului, de postaci si de conturile false de pe paginile de socializare on-line, apartindand departamentuluide propaganda al corporatiei. Tot arsenalul e acolo…

Dupa ce m-am cracanat de ras, mai ales vazand multivalenta cuvantului tweeter, precum si sensul de argou de puscarie al traducerii (ciripitor), m-am ingrozit la gandul ca acesti oameni, mari adepti ai neo-liberalismului, care detesta comunistii si bolsevicii, lucreaza si iubesc un sistem care seamana atat de izbitor cu bolsevismul. In corporatie nu numai ca totul, contracte, fluxuri financiare, relatii inter-umane, este planificat de la centru, dar este cultivat si sentimentul ca, ceea ce este obligatoriu pentru popor, nu este valabil pentru elita corporatista.

Daca un particular sau un IMM intra in incapacitate de plata, este imediat bannat din societate. Daca o banca intra in faliment, ea este salvata cu bani publici sau cu bani ai deponentilor. Legile nu exista pentru corporatie, doar contractele impuse ca model imuabil, de la centru. Totul e facut in asa fel incat puterea economica sa isi impuna diktatul contractual si judiciar asupra puterii politice. Nu v-ati convins de asta in anul 2016 cand, pentru a combate legea DIP si legea conversiei, tinerii furmosi si liberi si corporatistii se comportau de parca daduse strechea in ei, pentru ca asta era ceea ce le dicta campul tactic corporatist?

Pentru a se impune acest diktat economic, face ca profitul sa fie privatizat iar pierderile socializate, sunt extrem de utili chiar acesti suflatori, ciripitori, trolli si postaci de gradina corporatista. Niste frustrati si niste idioti se gasesc intotdeauna daca ii cauti pentru a-ti sustine regimul autoritarist.

Aveti acum o explicatie a succesului printre corporatisti al miscarii #rezist. Ei sunt obisnuiti cu campul tactic si cu Big Eye. Ei il iubesc pe Big Bro. Iar daca in piata mai apare si seful, care isi face poze selfie pentru a fi viralizat pe net, participarea e obligatorie. De aceea, TFL-istii corporatisti au putut sa strige, cu entuziasm, „DNA, sa vina sa va ia”. Cred ca pentru ei nu ar fi nimic ciudat daca brandul de tara ar fi ilustrat nu cu o oaie, nici cu o frunza, ci cu niste catuse invelite in catifea stacojie.

Omniprezența capitaliștilor rentieri și monopoliști care mituiesc politicieni, tehnocrați și ong-iști pentru a obține și mai multe privilegii, ne face un paradis fiscal, un cazino corporatist, o colonie bancară (și, în curând, una penitenciară) și nu o țară “de hoți.

Protestele organizate, proteste sprijinite de Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloș, dar și de USR, PNL. De fapt, România va ajunge, o țară de debitori captivi, executați silit și evacuați din case, dar, pentru asta nimeni nu iese în stradă. Explicația o oferă tot el: pentru că niciun ong-ist, niciun ambasador și niciun tehnocrat european „nu va susține un protest contra acestei stări de lucruri care nenorocește destine și pune serios sub semnul întrebării viitorul acestei comunități.

Lumea iese în stradă pentru că, cică nu vrea să devenim o națiune de hoți.
Până descoperă #rezistenții că: exemplele de circa 300 de politicieni purtători ilegali de mustață, suspectați mereu de corupție, dar nu prea condamnați de judecători, pentru că faptele nu prea există, nu ne face pe noi o țară de hoți, ci pe ei o masă de manevră ușor de manipulat; omniprezența capitaliștilor rentieri și monopoliști care mituiesc politicieni, tehnocrați și ong-iști pentru a obține și mai multe privilegii, ne face un paradis fiscal, un cazino corporatist, o colonie bancară (și, în curând, una penitenciară) și nu o țară “de hoți”, o să ajungem, de fapt, o țară de debitori captivi, executați silit și evacuați din case. Dar pt asta nu se iese în stradă, nu?

Alte milioane de dosare zac pe rolul instanțelor cu anii. În timp ce toată energia societății (și mulți, foarte mulți bani) se concentrează pe cei 300 de mustăcioși care, ca un făcut, obișnuiesc sa scape printre degetele glorioasei mașinării anticorupție, câteva zeci de manageri expați, ținuți mereu la distanță de DNA și DIICOT de ong-urile și influencerii anti-corupție, dar mai ales de diverși ambasadori și tehnocrați #rezistenți, prosperă și fac profituri de cazino pe seama unui număr din ce în ce mai mare de debitori pauperizați de consumul pe credit, iar dreptatea și legitimitatea în justiția română au devenit poezii de început de secol 19, mai importante fiind directivele think tank-urilor societăților deschise la sugestiile purtătorilor de pungi cu arginți.

Probabil că cei care ies în stradă sub stindardul tfl consideră că respiră împreună aerul ozonat al libertății și civilizației. În realitate, ei nu fac decât să schimbe artificial și forțat agenda publică în favoarea prioritizării publice a unui sistem de luptă anti-corupție, finanțat și din banii noștri, care nu a făcut deloc proba eficienței ci, extrem de grav, proba abuzurilor, a încălcării dreptutilor omului și a revenirii la bazele și în fruntea puterii, a serviciilor secrete politizate.
Națiune de hoți, hm?

Mai degrabă o țară de prăduiți, tâlhăriți și ruinați de hoțul care strigă hoțul cu vocile năimiților săi din presă și de pe net.

Eu, unul, nu mai accept să mi se pună, la grămadă, eticheta de cetățean al celei mai corupte țări și de membru al unei națiuni de hoți doar pentru că niște pseudo-zeități ale justiției nu reușesc să îi dovedească pe cei 300 de suspecți mustăcioși.

Gheorghe Piperea 

În Bucureşti, protestatarii din Piața Victoriei folosesc simbolul „#Rezist”, pe care îl considera  reprezentativ pentru aceste manifestații de stradă.

Acest slogan nu este însă o invenţie românească. În SUA, participanții la proteste folosesc și ei sloganul „Resist”, ca hasthag și ca simbol. 

Miscarea #Rezist este una dintre miscarile specifice ideologiei marxiste, o  ideologie malefica creata. 

Astazi, se vorbeste despre conceptul numit “Marxism cultural” – lansat de Scoala de la Frankfurt, care s-a mutat ulterior la New York, unde reprezentanţii săi au încercat să-şi pună în aplicare planurile periculoase de schimbare a lumii prin  răsturnarea intregii civilizaţii, prin distrugerea societăţii omeneşti din interior şi creerea unei „lumi noi”, a unei Noi Ordini Mondiale şi a unui Guvern Mondial totalitar.

Unul dintre simbolurile principale ale marxistilor este pumnul strâns. Mişcarea „Resist” a fost fondată prin anii 1965-66, dupa anul 2000, această mişcare a marcat activitaţile unor organizaţii ecologiste legendare, cum este Greenpeace, precum si activitaţile şi propaganda organizatiilor LGBT.  In prezent, ea alunecând către anarhie.

Cei care nu a avut timp să se documenteze inainte să imbratişeze sloganurile mişcării, ar fi bine să afle cateva din idealurile sale:

– sustinerea LGBT, adică susţinerea şi promovarea în societate a homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor;

-sustinerea ateismului;

-scoaterea creştinismului din şcoli;

-introducerea orelor de educaţie sexuală în şcoli;

-susţinerea avorturilor;

-legiferarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

Desigur, feminismul militant încearcă prin toate mijloacele decapitarea familiei tradiționale. Marșurile feministe organizate de mişcarea #Resist sunt bine cunoscute întregii planete. Țineți minte fetele care își băgau cruci în cur?

În schimb, fililala România a mișcării #Rezist cu ce se ocupă? Păi la drept vorbind, cu ce s-a ocupat întodeuna. Cu sprijinirea delictului politic. Cu sprijinul acordat DNA și președintelui. Cu anti-PSD-ismul. Ori de câte ori cineva încearcă să miște din loc construcția politică existentă (ca procurorul șef al DNA să NU mai fie numit de către președinte), tot de atâtea ori, #Rezist va ieși în stradă.

Pentru că #Rezist nu iese în stradă așa de capul lui, ci în urma unor anunțuri făcute pe rețele de socializare de către ONG-urile coordonate de același simpatic domn George Soroș.

Credeți cumva că Mișcarea #Resist are pe agenda politică doar Gay-ii, Lesbienele, Bisexualii, Transsexualii și emigrația? Nu. ONG-urile miliardarului George Soros se mobilizeaza la orice evenimente care le-ar putea periclita acţiunile. 

În Romania, mişcarea are pentru început  ca scop dezbinarea poporului, distrugerea creştinismului, susţinerea „libertăţii”de a practica homosexualitatea şi a altor perversiuni sexuale.

Foarte interesant este ca românii care au aderat la mişcarea  #rezist , sunt de dreapta, pro-elita corporatistă şi pro-capitalism de tip american. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s