Planul Imperiului Globalist ale Oligarhiei Bancaro-Corporatiste de control total al indivizilor

uKTlhS39MGQ

Am înţelege mult mai bine lucrurile dacă am realiza ce este FMI şi Comisia Europeană. FMI nu este o instiutuţie financiară care se ocupă cu „sănătatea finanţelor” guvernelor, ci un instrument globalist folosit pentru falimentarea statelor naţionale şi colonizarea lor de către cartelul bancaro-corporatist. Iar Comisia Europeană este un centru de comandă, format din birocraţi nealeşi în mod democratic, al cartelului bancaro-corporatist vest european care doreşte să acapareze toate resursele şi serviciile cu caracter public.

Cineva vrea neapărat un război mondial. A încercat cu Iran, n-a mers. A încercat cu Coreea de Sud, n-a mers. A încercat cu Siria, n-a mers. Întrebarea e, cine arde de nerăbdare să înceapă un război sângeros în întreaga lume?

Să facem puţină geopolitică pe ziua de azi! Deci scopul major al NATO este să invadeze şi distrugă Rusia. Prin urmare, totul este planificat şi războiul este în plină desfăşurare. Trebuie doar să priveşti imaginea de ansamblu.

Planul pe termen lung e războiul mondial. Acum se creează fronturile.

Războiul este între Imperiul Anglo-Sionist şi cei care nu se supun lui.

Liderii occidentali sunt controlabili. Şi cei din colonii. La cei care nu sunt controlabili se aplică lovitura de stat, războiul şi asasinatul, aşa cum a fost cazul unui Miloşevici, Saddam, Ghaddafi etc.

Oculta de la Londra îi controlează pe americani. Acolo este inima imperiului Globalist ale Oligarhiei Bancaro-Corporatiste.

De ce vor un război mondial? bancherii vor neapărat o reducere masivă a populaţiei planetei.

De câte ori e un război bancherii câştigă cel mai mult.

Dacă nu ştiaţi pentru cine munciţi ca sclavii zi de zi, ei bine aflaţi că pentru BĂNCI!

Dacă sistemul bancar, înţesat de cămătari, s-ar prăbuşi, ar dispărea aşa-zisele crize şi recesiuni, ar dispărea corporaţiile care distrug, cu o lăcomie nemaiîntîlnită, independenţa statelor şi Planeta. Ar dispărea banii virtuali, falşii miliardari şi bogătaşi ai lumii. Ar dispărea oportuniştii, lipitorile şi rechinii camuflaţi în oameni de bine, care ajută statele cu teatrală cumsecădenie. Ar cădea imperiile de carton şi dictatorii capitalişti, lipiţi de Putere cu tot felul de scheme şi regii financiare. Ar dispărea sclavia modernă, creată prin vînzarea iluziei de libertate, democraţie şi civilizaţie, ar dispărea nevoile ireale de consum, inventate anume şi impuse. Prin urmare, am scăpa de aceşti vampiri care se hrănesc cu independenţa şi resursele noastre.

Sistemul prin care şi-au dobândit averile oligarhia bancaro-corporatiste este o escrocherie. Problema e că omenirea acceptă acest sistem ca fiind corect şi legal şi chiar îşi doreşte să facă parte din acest sistem.

Şefii şefilor sunt cei care tipăresc banii şi controlează cantitatea de bani existentă pe piaţă din lume. Poate nu ştiai un secret, dar, după ce creditele la bănci sunt achitate, banii adunaţi se distrug. Pentru bancherii banii nu au nicio valoare, doar ce posezi tu şi ei vor să îţi fure are valoare.

România este ţara din Europa cea mai jegmănită de către Vest prin dubla invenţie de la Washington şi Bruxelles a liberalizării preţurilor în energie şi a creşterii la o cincime a contribuţiei energiei regenerabile.

Romanii au de platit facturi din ce in ce mai mari, utilitatile si combustibilul scumpindu-se de mai multe ori.

Dacă preţurile trebuie să fie la fel ca în UE, atunci de ce investitorii străini dau salarii de 4-5 ori mai mici ca în UE?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s