SUA nu au o economie reală, ci jaf colonial

24312946_2053184924911018_3782266733819886996_n (1)

Marile Puteri ale Europei sunt slugile USA, deci fac tot ce le ordonă USA şi Marea Britanie.

Ceea ce nu înţelege lumea este faptul că SUA nu au o economie reală, ci falsa lor economie, care de fapt este jaf colonial globalizat (Capitalism) este un ciclu nesfârşit format din 3 elemente: ESCROCHERIE FINANCIARĂ (BOOM ECONOMIC), CRIZĂ FINANCIARĂ şi RĂZBOAIE DE COTROPIRE A ALTOR NAŢIUNI. Escrocheria financiară generează criza, iar pentru rezolvarea crizei se recurge la război.

Singurul motiv pentru care americanii au cei mai mulţi bani nu este faptul că muncesc şi produc cel mai mult pe această planetă, ci doar faptul că EI SUNT CEI CARE ÎI TIPĂRESC. Oferă hârtii tipărite în schimbul bogăţiilor planetei. Asta până când se prăbuşeşte schema financiară.

Anglia nu a făcut niciodată parte din UE. Este doar un cal troian al Imperiului anglo-iudeo-saxon format din domeniile coroanei britanice: SUA,UK, Canada, Australia, Noua Zeelandă.

SUA este o corporaţie britanică. Multă lume crede că englezii sunt nişte mieluşei şi nişte gentlemeni, când în realitate sunt cei mai mari sforari, propagandişti şi criminali din istorie. Chiar şi acum controlează din umbră SUA şi Europa cu agenţii lor.

Imperiul anglo-american, pe care îl socotesc noul Babilon joacă un rol foarte periculos în istorie în momentul de faţă. Noua Ordine Mondială ca un sistem complex de guvernare a lumii care să deservească elitele bancare mondiale, care să deservească în fond Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional (FMI), care sunt conduse de 125 de oameni, cei mai bogaţi de pe planetă. Aceşti oameni construiesc o falsă realitate percepută de masele populare „ca o minune”, pentru ca lumea nouă pe care o construiesc cu grijă şi cu multă viclenie să adere de bună voie la Noua Ordine Mondială. Noţiunea aceasta este, de fapt, o sintagmă mult mai plăcută a Imperiului anglo-american şi este o dominaţie planetară a Washington-ului şi a Londrei.

Globalizarea nu este un proces aleator. Avanseaza conform unei tangibile, coerente, bine planificate strategii.

Eu mă refer la cei care deţin puterea în lume şi fac toate jocurile de culise. Nu mă refer la nişte măscărici şi marionete afişate în spaţiul public.

Organizatii private precum NATO, Council on Foreign Affairs, The Royal Institute of International Affairs, The Trilateral Commission, The Darmouth Conference, The Aspen Institute for Humanistic Studies, The Atlantic Institute si grupul Bilderberge sunt puse sa raspandeasca si sa coordoneze planurile in vederea realizarii asa-numitei Noi Ordini Mondiale in marea finanta, marile centre de afaceri, cercurile universitare si guvernamentale. Astazi ideologia acestor grupuri se numeste globalism. Din punctul de vedere globalist, statele si granitele nationale nu mai conteaza. Singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru aceste grupuri este obtinerea de profituri maxime, profituri rezultate din acest capitalism financiar, un sistem bazat pe doi mari piloni: indatorarea tarilor si politica de monopol. Acesta este capitalismul real, este drumul spre concentrarea monopolista a activitatii economice si spre sclavie.

Totusi, pentru cei care cunosc dedesubturile, ele sunt fraze codificate, care au un inteles specific: inlaturarea suveranitatii nationale si crearea guvernului mondial.

18425219_1951499818412863_3536193760542758971_n

Trinomul SUA-UK-Israel își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste

Statele Unite ale Americii se prezintă, cu o doză foarte mare de succes în cazul celor naivi, creduli sau neinformați, ca fiind jandarmul universal al democrației, apărătorul suprem al drepturilor omului și promotorul de neclintit al libertăților individuale.

Cu toate acestea, SUA au în istoria contemporană o îndelungată și sîngeroasă tradiție de a-și impune și apăra interesele în diferite părți ale lumii prin înscăunarea și sprijinirea unor regimuri dictatoriale, de multe ori fasciste, conduse de feluriți tirani și despoți de cea mai joasă condiție umană, traficanți de droguri și alți infractori de drept comun.

C.I.A. și Departamentul de Stat al SUA au asigurat ”imunitate totală” (vă sună cunoscut?) unor teroriști de stat, traficanți de droguri, dictatori fasciști și alți asemenea despoți angajați în crime dintre cele mai rele cu care Omenirea a avut nefericirea să se confrunte, indivizi care au ucis, torturat și declanșat genocide fără să clipească.

Ceea ce nu înţelege lumea este faptul că SUA nu au o economie reală, ci falsa lor economie, care de fapt este jaf colonial globalizat (Capitalism) este un ciclu nesfârşit format din 3 elemente: ESCROCHERIE FINANCIARĂ (BOOM ECONOMIC), CRIZĂ FINANCIARĂ şi RĂZBOAIE DE COTROPIRE A ALTOR NAŢIUNI. Escrocheria financiară generează criza, iar pentru rezolvarea crizei se recurge la război.

Singurul motiv pentru care americanii au cei mai mulţi bani nu este faptul că muncesc şi produc cel mai mult pe această planetă, ci doar faptul că EI SUNT CEI CARE ÎI TIPĂRESC. Oferă hârtii tipărite în schimbul bogăţiilor planetei. Asta până când se prăbuşeşte schema financiară.

România se află în prezent sub un asediu total!

Pe uscat, în aer, pe apă, trupele NATO, sub comanda SUA, ne invadează cu tancuri, transportoare blindate, avioane, nave, trupe și tehnică de luptă, se întemeiază și se consolidează baze militare.

În mass media, 9 din 10 dintre cei care apar la televizor fac o deșănțată propagandă pro-americană și pro – NATO, ne prezintă avantajele unui stat militarizat și ale unei republici a procurorilor și a serviciilor secrete, așa cum a ajuns, în numele ”democrației”, România.

Statul român este practic demantelat de DNA-ul americanilor, cu parlamentari, miniștri, primari și fel de fel de funcționari publici care fac coadă la ușa pușcăriei, iar românii de rînd, iobagi și umili, cască gura.

Stăpînirea americană are treburi serioase în țara noastră, trebuie să pregătească un război cu Rusia și nu își permite să îi fie puse în pericol interesele de către niște netrebnici care au uitat pentru ce au fost puși în scaunele de zapcii ai României.

Așa se explică și ungerea lui Culaie Ionescu (Klaus Iohannis) vechil la Cotroceni, un robot teleghidat care nu vede, nu aude și nu recunoaște decît ordinele primite pe fir direct de la Stăpînirea străină.

Sub pavăza sa, bugetul armatei a fost deja suplimentat, în condițiile în care bani pentru protecție socială, Învățămînt și Sănătate nu găsește statul român, trupele NATO au invadat deja România, urmînd ca întreținerea lor pe perioada staționării în țara noastră să fie plătită tot de noi, iar junta militară a DNA și SRI a început ”curățarea locului”, astfel ca nimeni să nu mai îndrăznească să stea altfel decît în poziție de drepți în fața Stăpînirii.

La 28 de ani de la instaurarea ”democrației”, România trăiește zorii unei crunte dictaturi militare de extremă-dreapta, pe model sud-american, în care cei incomozi sau pur și simplu indezirabili nu sînt plimbați cu avionul, pentru a li se face vînt în gol de la 10.000 de metri, ci sînt doar preumblați un pic pe la DNA, de unde sînt aruncați, fără probe și fără judecată, într-o celulă strîmtă și rece, pe termen nedefinit.

Ca în toate regimurile militarizate susținute de americani, în numele ”democrației”, pînă la îngrădirea libertăților individuale ale cetățenilor și la abuzuri monstruoase împotriva condiției umane mai este doar o chestiune de timp.

După destrămarea URSS, cînd SUA a rămas singura superputere mondială, a fost consacrat clișeul că atunci cînd SUA își propune o invazie militară asupra unui stat, mai întîi crează în opinia publică psihoza că acel stat este pe punctul de a-și ataca și ocupa vecinii. Atunci cînd armata americană este cea care invadează țara țintă, prin acest procedeu de război psihologic, derulat intens prin media aservită, agresiunea militară americană trebuie privită ca eliminarea amenințării asupra vecinilor statului țintă. Cum pentru SUA , în realitate ”războiul Rece” nu s-a terminat niciodată, de peste multi ani a declanșat războiul psihologic, avînd ca țintă Rusia, reușind să oblige UE și alte state vasale să-i impună sancțiuni economice. Din acest motiv, SUA face presiuni puternice asupra Suediei și Finlandei să adere la NATO, pentru ca teritoriul lor să fie folosit în manevra de forțe și mijloace de atacare a Rusiei.

SUA a măririt de patru ori cheltuielile militare pentru campania anti-rusă în țările europene de la granița cu Rusia, a dislocat încă o brigadă de blindate. De aceea, planul strategic al SUA poate cuprinde o invazie militară fulger, dusă sub comanda NATO, cu armament, plecînd direct către Moscova. Urmată de schimbarea conducerii politice reprezentată de Vladimir Putin.

Poate nu aţi înţeles, dar scutul de la Deveselu şi altele similare din Europa de Est nu au fost concepute pentru apărarea României sau ţărilor în care au fost instalate, ci pentru apărarea SUA şi vestului Europei.

Rusia nu vrea să atace pe nimeni, ci doar se apără. Americanii au plasat aceste scuturi în perspectiva unui atac al asupra Rusiei.

Rusia ar trebui să fie bucuroasă pentru că americanii o înconjoară cu armanent şi baze militare?! Ar trebui să sară în sus de bucurie, nu-ia aşa?!

Rusia care a fost înconjurată de baze militare NATO este privită de SUA ca o imensă pradă, întrucît pe teritoriul imens al acesteia sunt concentrate 60% din resursele minerale, de apă potabilă, de teren propice agriculturii, de păduri ale Terrei.

A fi un bun patriot român nu înseamnă a agita tricolorul în stradă, înjurând Rusia pentru ce a fost în 1812 şi 1940, iar pe de altă parte să asişti pasiv la înstrăinarea avuţiei naţionale către marile corporaţii occidentale.

Vedeți voi, deși avem un președinte neamț, el servește foarte bine interesele americanilor. După ce a convins partidele să crească bugetul pentru apărare, pentru a cumpăra fiare vechi de la US Army.

În lumina celor prezentate mai sus acum devine clar că atunci când a spus „ne-am luat țara înapoi” s-a adresat, mai mult ca sigur, americanilor și nu poporului român.

De câștigat va câștiga NATO, SUA, UE, corporațiile care fabrică armament, bancherii care finanțează războaie, dar mai ales va avea de câștigat, planul Guvernării Mondiale.

Propaganda din mass-media spală creierele populaţiei cu două teme majore: expansiunea musulmană şi ameninţarea imperialismului rusesc. Aceste teme sunt complet false. Nu există nicio expansiune musulmană şi niciun imperialism rusesc. Singurul imperialism rămas pe glob este cel al Imperiului Anglo-Sionist, care vrea să acapareze în totalitate planeta, dar aţi auzit vreodată să se vorbească în presă despre aşa ceva??? Aţi auzit vreo publicaţie oficială să vorbească despre ameninţarea imperialismului american sau britanic?!

Există doar în creierele spălate de mass-media. Anglia însăşi este Oculta care dirijează totul din umbră, aşa cum a făcut şi în Al Doilea Război Mondial!

Motivul pentru care SUA au încercat să îl răstoarne pe Erdogan este că „Sultanul” ţine la regatul său şi nu prea se potriveşte cu planurile Imperiului Anglo-Sionist de invadare a Rusiei şi de începere a războiului mondial. Erdogan se împăcase recent cu Rusia, refuzase flota de la Marea Neagră a lui Iohannis, încheiase un tratat şi cumpăra arme din China în loc de la Unchiul Sam.

Duşmanul cel mai mare al omenirii este balaurul tricefal numit Imperiul Satanic Globalist. Un cap este la Vatican (puterea religioasă), al doilea la City Of London (puterea financiară) şi al treilea la Washington DC (puterea militară).

Singura lor preocupare este acapararea puterii politice şi economice. Sunt hotărâţi să câştige pentru ei controlul total al bogăţiei, resurselor naturale şi putere asupra oamenilor de pe întreaga planetă. Intenţionează să transforme lumea conform concepţiei lor al unui stat totalitarian.

Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana.

Economia imperiului anglo-american iudaizat se bazează pe jaf şi crimă. Dacă nu jefuiesc şi nu omoară imperiul se prăbuşeşte. Imperiul încearcă de vreo 3 secole să cucerească planeta. Nuca cea mai tare de spart s-a dovedit a fi Rusia. Restul sunt diversiuni şi dezinformări.

UK, SUA şi restul coloniilor britanice alcătuiesc Imperiul Anglo-iudeo-american, care doreşte dominaţia globală. Şi ca orice imperiu care se extinde prea mult începe să se prăbuşească. Şi ca să nu se prăbuşească, încearcă să amâne inevitabilul pe seama altor state.

UK este capul de pod al intereselor americane in UE! Nu există nimic comun între UK și vechea EUROPĂ! Imperiul ANGLOSAXON este în continuare așa cum a fost gândit de fondatorii săi începând din 1600!

Pentru războaiele purtate de SUA,UK,UE,Israel adica NATO se cheltuiesc anual trilioane de dolari/euro/lire pentru cei saraci nimic.
UK şi SUA împreună cu Israel formează un imperiu care vrea să domine toată planeta. Apartenenţa UK la UE e doar de formă.
Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui. Luxul Vestului sunt întreținute de sărăcirea și sclavizarea popoarelor precum românii. Vestul traieste din spolierea resurselor altor tari.

GLOBALIZAREA favorizează EXISTENȚA UNEI STRUCTURI ECONOMIC-FINANCIARE GLOBALE ce mută resurse din țări mici sau slabe către USA și UK. Adică Imperiul Britano-sionist născut acum 300 de ani de familia Rothschild.

Imperiul anglo-american iudaizat, alcătuit din Marea Britanie şi coloniile sale (SUA, Australia, Noua Zeelandă, Canada) încearcă de vreo 3 secole să cucerească planeta.

Vladimir Putin nu vrea Noua Ordine Mondiala impusa de SUA si UE

Putin a afirmat :

Rusia, nu acceptă o ordine mondială cu un lider de necontestat, care crede că i se permite orice, în timp ce celorlalți doar ceea ce permite el.

„Poate că unora le și place să trăiască în condiții de cvasiocupație, noi însă nu vom face acest lucru. Dar nici să facem război nu intenționăm cu nimeni, vrem să cooperăm cu toată lumea„.

 

1525159_301769986613584_6256364632393928074_n

O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului evreiesc al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratici iudaice. Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Universală. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea război mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.

City of London este centrul sistemului global financiar

Asa cum am mai spus,City of London este sectorul sistemului financiar global,aici este păianjenul din centrul pânzei. Tot aici se află centrul tehnicilor de control a mintii.

Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi. Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul 17, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul 18, în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

Londra este centrul global al Imperiului Capitalist

Imperialismul Capitalului la care fac aluzie este un nucleu de capitaliști – evrei aproape până la ultimul – care are sediul în Cartierul Financiar din Londra, pe strada Threadneedle, Lombard și alte străzi din apropiere, unde bancherii îşi au habitatul.

Aceşti capitaliști evrei au reușit să centralizeze în mâinile lor comerțul și industria planetei. Ei dețin aproape toate datoriile din lume, datoriile națiunilor, statelor, districtelor, municipalităţilor, corporaţiilor şi persoanelor fizice, în valoare totală estimată la șaptezeci și cinci de miliarde de dolari, la care percep anual aproximativ patru miliarde de dolari dobândă. Ei deţin fabricile, transportul maritim, precum și comerțul Marii Britanii şi cea mai mare parte a manufacturilor, transportului maritim și comerțului din întreaga lume.

Ei au dobândit controlul industriei și comerțului întregului pământ; și sunt pe cale să centralizeze rapid toate de afacerile în propriile mâini. Ei deţin proprietatea tuturor marilor linii de comerț și de afaceri de toate tipurile și reglementează toate prețurile în funcție de propriile lor metode arbitrare. Aceşti Regi Evrei ai Banilor au înființat un mare imperialism al industriei, comerțului și bogăției, care este bine organizat și guvernează în domeniul industriei și comerțului cu putere autocratică.

Surse articol

1,  invectiva.ro

2,  dantanasescu.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s