NATO este controlat de globalişti

24796271_2054287608134083_7768996935570563313_n

Trag un nou semnal de alarmă ca să se trezească românii

NATO este controlat de globalişti; iar conflictul e bazat pe dialectica hegeliană a impunerii unui Guvern Mondial!

Cine e de partea NATO-SUA, e doar un idiot util al Noii Ordini Mondiale. Noi trebuie să fim NEUTRI, să nu ne băgăm.

La vârf, sioniştii controlează sistemul bancar, şi prin el, finanţează Complexele Militar-Industriale. Să nu credeţi că va veni vreun american să-şi dea viaţa pentru apărarea românilor. Vor fi trimişi la moarte, soţii şi copiii voştri, ai românilor ce nu aveţi nicio treabă, niciun interes în acest conflict. Tinerii români vor fi trimişi la moarte ca să lupte pentru o cauză care nu e a românilor şi a României.

Planul cu „decapitarea centrelor de putere autentic româneşti”, este pentru a putea subordona absolut, România. Indiferent că politicienii sunt „toţi la fel” sau „doar unii”, când vine vorba de subiecte sensibile, cum ar fi războiul fabricat de SUA contra bau-baului de Rusia.

Dacă toţi politicienii români sunt şantajaţi, prin binomul SRI-DNA, controlat de CIA, atunci, nu mai are cine să se opună agendei războinice a Complexului Militar-Industrial al SUA, ce plănuieşte să ne folosească ca teatru de operaţii şi carne de tun ieftină. Demantelarea PSD-ului [prin DNA şi SRI] şi PNL-ului [prin calul troian PDL] era plănuit de mult timp, şi se vede cu ochiul liber asta.

Restul partidelor, sunt creaţii artificiale ale sioniştilor, cum ar fi USR , sau opoziţii controlate, cum ar fi PMP.

Murim pentru o cauză care nu este, n-are cum să fie a noastră. Mă văd nevoit să repet, pînă cînd vor pricepe şi cei mai îndărătnici troglodiţi: America, dacă nu provoacă un război o dată la 5 ani, moare de foame, şi asta întrucît consumă mult mai mult decît produce.

Occidentul acționează conform Planului Globalist. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă “ordine” din haos, Guvernul Mondial.

Toate Uniunile de State funcționează după aceleași reguli : cooperare economică, cooperare politică, cetățenie comună și migrație.

Aceste reguli reprezintă de fapt cedarea suveranităţii economice şi politice a statelor membre către un Centru de Putere, după care urmează dizolvarea lor.

Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial!

Toate au fost create şi sunt conduse din umbră de aceiaşi oameni!

Sioniştii, vor să ne bage în război, ca să scape de tineri, pentru a nu mai exista nimeni cu puterea de a se revolta împotriva proiectului de dezmembrare a României.

Totul în favoarea unui ONU cu puteri sporite de Guvern Mondial, care o să impună o singură armată globală, -cu minciuna că asta va opri războaiele, când de fapt, va începe ultima fază, şi anume, hăituirea individuală a tuturor care se vor opune Guvernului Mondial-, apoi impunerea unei Religii Unice cu ajutorul Vaticanului, care este controlat de Ordinul Iezuit al kabbaliştilor evrei, o monedă unică, virtuală, total controlabilă dintr-o apăsare de buton, legată la un sistem unic de identificare, care o să fie o piesă tehnologică implantabilă în corpul uman[ce o să aibă şi alte capabilitaţi tehnologice de inducere a controlului mental], fără de care nu se va putea cumpăra sau vinde… ŞI… plasarea unui Conducător Unic cu puteri monarhice-dictatoriale şi pretenţia de zeu absolut.

Singura lor preocupare este acapararea puterii politice şi economice. Sunt hotărâţi să câştige pentru ei controlul total al bogăţiei, resurselor naturale şi putere asupra oamenilor de pe întreaga planetă. Intenţionează să transforme lumea conform concepţiei lor al unui stat luciferic-totalitarian.

ONU, NATO, FMI, BM, CE, UE au fost create tocmai pentru a servi interesele monopolul exercitat de către o oligarhie financiară lacomă. Controlul asupra economiei mondiale complexe se află în mâinile corporaţiilor private.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s