Ieşirea unei ţări membre UE din uniune, nu înseamnă acelaşi lucru pentru fiecare ţară în parte

eu_1-300x22511

Pentru Marea Britanie este doar o vrăjeală, o escrocherie financiară şi o acţiune geopolitică, pentru că MB nu a făcut parte niciodată pe bune din UE.

Pentru Germania, ieşirea Germaniei din UE ar fi o catastrofă, pentru că acest lucru ar duce la prăbuşirea economică a ţării şi la imposibilitatea de a mai controla ţările membre mai mici şi mai puţin dezvoltate.

În ceea ce priveşte România sau o altă ţară colonie din Europa, ieşirea din UE ar fi o binecuvântare, pentru că, pe lângă faptul că nu ar mai fi exploatată, ar scăpa şi de restricţiile care îi blochează dezvoltarea economică şi socială.

Creşterea economică a Germaniei şi Franţei provine în cea mai mare parte din exporturile de pe piaţa europeană şi din schimburile financiare din zona euro. Cel mai mult profită Germania, care a câştigat 200 de miliarde de euro numai de pe urma crizei din Grecia.

Dacă se destramă UE, economia Germaniei se prăbuşeşte şi odată cu ea şi nivelul de trai al nemţilor. Cele mai multe corporaţii şi multinaţionale care profită de pe urma UE şi piaţa europeană provin din Germania, Franţa şi Austria.

Banca Centrală Europeană (BCE), singura instituţie financiară care tipăreşte EURO se află la Frankfurt!

Chestia cu uniunea bancară e valabilă mai mult pentru ţările din Europa de Vest pentru că la noi sclavagismul bancar s-a instaurat demult.

Deci întâi vrea să ne mai îndatoreze puţin şi după aia să ne nenorocească de tot cu trecerea la moneda euro, aşa cum au păţit toate statele care au aderat la ea şi nu se numesc Germania sau Franţa. A fost pe plan social, dar economia Germaniei a profitat cel mai mult de pe urma monedei euro.

Mie mi-au atras atenţia în mod deosebit formulările „mecanismul de transmisie a politicii monetare” şi „cercul vicios dintre bănci şi state”. Oare ce-o fi însemnând asta în limbaj masonic?

UE este colonie SUA, iar România este colonie UE, deci România este şi colonie SUA! Districtul britanic City of London este deținut de oligarhii financieri ai SUA care deţin Comisia Rezervei Federale, FMI şi Banca Mondială și Banca Centrală Europeană (BCE). SUA a ramas o proprietate Britanica controlata de Monarhia Britanica !

Olanda, Anglia, Belgia, Elveţia sunt cuiburi de satanişti. Sataniştii din Olanda sunt cei care au dat naştere capitalismului modern (liberalismul) şi apoi l-au exportat în Anglia şi alte state europene.

O lămurire pentru poporul cretinizat care a pus botul la fumigena cu recesiunea. Recesiunea economică are o singură cauză: SCĂDEREA CANTITĂŢII BANILOR AFLAŢI ÎN CIRCULAŢIE. Atunci când băncile dau credite fraierilor şi statului, creşte masa monetară şi avem boom economic. Atunci când băncile retrag banii din circulaţie şi nu mai dau credite, avem recesiune economică. Prin urmare Guvernul sau oricine altcineva din politică, nu pot produce sau evita o recesiune sau creştere economică oricât ar vrea acest lucru. Şi lucrul ăsta se întâmplă peste tot în UE, nu numai la noi, dar în special în ţările estice şi de rangul doi din Europa.

Dan Tănăsescu
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s