De ce se dă mereu vina pe comunism, atâta vreme cât şi în ţările în care nu a fost comunism, situaţia este aceeaşi?

1509094_591205957677880_9035456719949250843_n

Dacă vrem ca România să mai aibă un viitor, trebuie să renunţăm la propaganda cu anti-comunismul. Nu voi susţine niciodată un politician care, sub pretextul luptei împotriva comunismului/PSD/Ponta/Iliescu, luptă împotriva intereselor poporului român!

Terorismul islamist este echivalentul a ceea ce a însemnat comunismul în perioada Războiului Rece. Cămătarii iudeo-americani au creat şi instalat comunismul în Rusia şi tot secolul 20 i-au speriat pe occidentali cu „Teroarea roşie”. Acum aceiaşi cămătari au creat Statul Islamic şi îi sperie pe occidentali cu terorismul islamist şi „pericolul islamizării occidentului”. Vedeţi voi, pentru ca escrocheria financiară să meargă mai departe, e nevoie mereu de un Bau-bau planetar care să ţină turma sub teroare!

Comunismul la modul ideal este creştinism practic, dar marxismul l-a transformat şi pervertit într-un sistem satanic. În România şi chiar în Rusia nu am avut marxism autentic, ci o formă de naţional-socialism şi tocmai asta critică sataniştii la comunism, faptul că nu a ieşit aşa cum ar fi vrut ei.

Comunismul nu a eşuat. Comunismul a fost eliminat din anumite ţări, tot de cei care l-au instaurat, pentru că nu mai era nevoie de el şi devenise contraproductiv pentru Occident.

Perestroika a fost un proiect iniţiat de Soroş, pentru a distruge URSS. Gorbaciov era doar o marionetă dirijată prin intermediul nevesti-sii, care era agentă sionistă în slujba lui Soroş. Aşa că nu s-a speriat nimeni, chiar ei au iniţiat-o.

Planul Perestroika nu era să democratizeze socialismul, care oricum era mai democratic ca ce avem acum, ci să predea URSS şi ţările comuniste pe mâna Occidentului. Democratizarea şi Glasnost erau doar pretexte.

O altă idee tâmpită e aceea că Rusia a inventat comunismul. Comunismul este o creaţie a bancherilor Illuminati şi este o mişcare preponderent evreiească. Comunismul a fost introdus în Rusia pentru a-o distruge, pentru a aboli monarhia şi pentru a-o transforma într-o sursă de bogăţii pentru Occident. Sărăcia a venit de la ruşi?! Cu ce a venit, cu trenul sau cu avionul? Iar comunismul nu este al ruşilor, a fost introdus acolo cu forţa de bancherii iudeo-americani. Se pare că avem şi noi nesfârşite rezerve de prostie pur românească!

Anarhismul ca precursor al bolşevismului, a fost creat tot în Occident, de sionişti, pentru că se chinuiau de ani buni să îl răstoarne pe Ţarul Nicolae, care era anti-globalist. Şi au inventat anarhismul care opoziţie faţă de Monarhie.

Trebuie să înţelegeţi, odată pentru totdeauna că sisteme utopice precum „democraţia”, „anarhismul”, „capitalismul” şi altele de acest gen, nu sunt soluţii practice pentru ca o societate să trăiască în armonie, pace şi bunăstare generală.

1972535_1497329727148746_8785748643797008130_n

Ce a fost în România, Rusia, China sau ce este acum în Coreea de Nord, nu este comunism.

Ce se numeşte azi în multe ţări de pe glob „democraţie”, nu este democraţie.

„Free Enterprise” este conceptul pe care cămătarii satanişti din Marea Britanie l-au exportat în America imediat după fondarea SUA şi nu este cel mai bun sistem, ci baza capitalismului cămătăresc. Corporatismul este rezultatul imediat al „Free Enterprise”. Tot ce începe ca „Free Enterprise” sfârşeşte inevitabil în corporatism.

Perfidul Albion este Imperiul Globalist, care de 3 secole şi-a întins tentaculele pe toată planeta şi e cauza ascună din spatele celor mai mari nenorociri din lume.

Nazismul şi fascismul au fost inventate de englezi şi aplicate în alte ţări. Eu vorbesc de ideologie. Tot ce se întâmplă în Europa din sec 18 încoace este pus la cale şi controlat din umbră de Imperiul khazaro-britanic.

Nazismul, fascismul, capitalismul, marxismul, liberalismul, libertarianismul, eugenia, darwinismul social, toate aceste ideologii au apărul în Marea Britanie, dar majoritatea au fost aplicate în alte ţări. De ce oare? Au fost aplicate pe alte popoare pentru că reprezintă un instrument de dominaţie al Imperiului Britanic asupra lumii.

Comunismul intelectual, internaţionalist, ăla pe care au vrut ei să-l instaleze în România şi Rusia era bun. Comunismul bazat pe naţiune, patrie şi comunitatea de sânge e naşpa.

De vină sunt cămătarii. Tot ce apare altceva pe piaţă e o diversiune, menită să abată atenţia de la bănci şi cămătari. Dezinformarea cea mai eficientă este aceea în care la 9 lucruri adevărate spui o minciună. Secretul e să depistezi minciuna şi să o dai la o parte.

Hitler a fost adus la putere de nişte evrei bogaţi din SUA, iar ideologia sa şi toate simbolurile au fost puse la punct tot de ei. Hitler era doar un psihopat, care a fost folosit pe post de marionetă de către Imperiul anglo-khazaro-american. La fel ca şi în cazul lui Stalin.

Ideologia nazistă are la bază ideea conform căreia există rase superioare şi rase inferioare şi rasele superioare au dreptul să le exploateze şi să le extermine pe cele inferioare. Aceste idei au apărut în Anglia şi au avut la bază concepţiile unor personalităţi precum Herbert Spencer, Francis Galton sau Charles Darwin. Deci, ce legătură este între aceste idei???

Ideile naziste/fasciste sunt o expresie a imperialusmului şi colonialismului britanic, fiind regăsite apoi şi în cazul imperialismului american.

Reducerea populaţiei prin sterilizare şi avorturi este o metodă ştiinţifică de control al populaţiei. Din punct de vedere ştiinţific, persoanele care nu mai pot munci şi activa în economie ar trebui eutanasiate etc.

Noua Ordine Mondială, economia de piaţă, pe „metode ştiinţifice” se bazează. Societatea trebuie organizată prin metode morale, nu ştiinţifice. Ştiinţa nu ţine cont de suflet şi de sentimentele oamenilor.

Dan Tănăsescu
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s