Fără un nou acord cu FMI nu există garanţia pentru străini că România este vândută în continuare

original_primirea_delegatiei_fmi___16_mar_2017_2_73579500

Trebuie să înţelegeţi că hoţiile mult mai grave se pun la cale sub supravegherea şi îndrumarea atentă a puterilor străine: un nou acord cu FMI, care asigură statutul de colonie al României pentru încă câţiva ani şi un nou tun pus la cale de bănci sub atenta supraveghere a lui Mugur Isărescu. După cum vedeţi niciun politician, fie de la putere fie din opoziţie nu pare prea îngrijorat. De ce?! Pentru că situaţia le convine tuturor!

Acordul cu FMI nu înseamnă că România împrumută neapărat bani, ci scopul principal este ca FMI să conducă în continuare România şi e economia românească, nu guvernul marionetă aflat în funcţiune.

De aceea consider că cea mai gravă problemă a României la ora actuală o reprezintă un nou acord cu FMI.

Îi doare pe ei drept în fund de voinţa poporului!

Toate guvernele după 89 încoace au făcut privatizări şi au dat legi împotriva României, dar nu pentru că aşa au avut ele în cap, ci din cauza politicilor neoliberale care le-au fost impuse de americani şi de UE.

Ceea ce se face în România nu are nicio legătură cu comunismul ci cu nişte politici şi filosofii create în America prin anii ’70 şi aplicate apoi de Ronald Reagan, Margaret Tatcher şi apoi răspândite în întreaga lume prin aşa numita Globalizare care este Noua Ordine Mondială.

Dacă stăm să analizăm aceste lucruri vom observa că tot „profeţii” în genul lui Nouriel Roubini, nu vin decât să ameninţe cu tot felul de catastrofe, crize, războaie, apocalipse, dar niciodată nu vin cu soluţii.

Rolul lor este doar să creeze panică şi să împingă popoarele să adopte soluţiile propuse de Sistem la problemele create tot de Sistem. Pe de altă parte, de câte ori se anunţă falimentul unui gigant precum Goldman Sachs, de suferit suferă popoarele în timp ce proprietarii băncii fac profituri fabuloase.

Ni s-a băgat în cap că e dezastru şi că trebuie salvată Grecia şi UE, când în realitate au fost salvate nişte bănci cu banii cetăţenilor din Europa.

ONU, NATO, FMI, BM, CE, UE sunt instituţii care servesc caracatiţa economică. De aceea au şi fost create. NATO este braţul armat al SUA, iar ONU este o organizaţie masonică fondată de Rockefeller şi alţi oligarhi ca el.

Ar fi fost mult mai bine dacă protestele atât de ample ar fi fost îndreptate împotriva FMI, BNR şi UE, adevăratele cauze ale sărăciei şi distrugerii României. Totul porneşte de la finanţe, restul sunt doar efecte. Oamenii nu înţeleg asta şi de aceea sunt păcăliţi mereu.

De fiecare dată înainte să fie încheiat un nou acord cu FMI, sau delegaţia FMI să vină în România se fac diversiuni mai mici sau mai mari. Am verificat asta timp de mai mulţi ani. De data asta diversiunea este uriaşă pentru că guvernanţii se tem ca lumea să nu-şi dea seama că acordul este absolut intutil, pe lângă faptul că este foarte nociv.

Diversiunile actuale au scopul să ne abată de la încercările de încheiere a unui nou acord cu FMI, care este o miză uriaşă pentru politicienii trădători. Dacă nu mai încheiem un nou acord cu FMI, nu mai are cine să ne oblige să privatizăm companiile de stat care au mai rămas, nici să dăm drumul la exploatarea gazelor de şist şi aurului.

Ştiaţi că statul român oferă subvenţii firmelor străine care fac afaceri în România?! Dar împrumutăm bani de la FMI! Cei mai mulţi bani de la FMI se duc la BNR, care îi bagă în băncile străine, iar băncile străine ni-i dau nouă şi statului împrumut cu dobândă!

Trebuie să dea cât mai mult la DNA ca să facă poliţie politică pe banii noştri. Dacă vor poliţie politică, americanii ar trebui să finanţeze DNA şi ANI din banii lor!

Banii de la FMI nu sunt ai americanilor şi nu sunt făcuţi cadou, sunt daţi cu împrumut la care se încasează dobândă. FMI este o organizaţie internaţională formată din zeci de ţări care contribuie anual cu bani la acest fond. Şi România plăteşte miliarde de dolari cotizaţie la fond, dacă nu ştiaţi!

Fondurile europene nu sunt bani pe care UE îi dau României, ci nişte bani din care UE decontează nişte proiecte, în caz că le aprobă, proiecte care se fac în principal din bani de la buget sau din credite la bănci. Plus că fondurile europene sunt constituite din contribuţiile statelor membre. Şi România contribuie cu miliarde de euro pe an, din care recuperează ciu-ciu.

Banii de la FMI ajung pana la urma tot in contul corporatiilor agreate de catre occident. Iindiferent unde ajung banii ăia, e normal ca americanii au voie să facă poliţie politică în România, pe motiv că FMI ne împrumută bani???

Banii de la FMI au fost folosiţi pentru a recapitaliza băncile străine de către Isărescu şi pentru ca cumpăra o parte din datoria crizei americane de către guvernele Boc şi MRU.

Românul cretin crede, că e normal ca noi să plătim datoriile americanilor şi americanii să facă poliţie politică la noi şi e normal ca Ţiriac să împuşte sute de mistreţi la Balc, pentru că e om bun şi ajută ţăranii din sat. Iar Iohannis, după ce a retrocedat Sibiul nemţilor, acum o să-i scoată pe ardeleni din foame cu locuri de muncă oferite de firmele nemţeşti.

Se merge pe principiul să dăm ce place la public, sau pe ideea să afle cât mai multă lume ce e important pentru români?

Şi exact ca pe vremea lui Boc, nu sunt bani, din cauză că asistaţii social mănâncă banii întreprinzătorilor de dreapta, foarte harnici şi muncitori.

Dacă mai adăugăm şi miliardele de euro pe care Statul le pierde în urma privatizării utilităţilor publice, trageţi linie şi faceţi socoteala, cu cât am fi mai bogaţi fără UE şi fără FMI!

Sănătatea trebuie să rămână un serviciu public, nu o sursă de profit pentru nişte privaţi!

De fapt este vorba despre ceea ce spunea Ilie Şerbănescu prin anii 90 despre România, dar aplicat la scală globală: privatizarea profiturilor şi globalizarea datoriilor. Acest cancer planetar generat de lăcomia oligarhilor financiari mondiali, se va opri probabil odată cu distrugerea întregii umanităţi.

Iohannis anulează toate măsurile bune luate care nu convin FMI, SUA şi Bruxelles. Dacă iniţiezi o lege în interesul cetăţenilor ajungi imediat la DNA. Asta înseamnă să fii ţară aflată sub ocupaţie străină!

 

Dan Tănăsescu 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s