Romania a devenit o colonie a Occidentului cat si poligon de diferite experimente

17342780_1254496354626649_1772769764626264302_n

Am sesizat, de o vreme incoace, ca acum, linga steagul Romaniei, nu este arborat doar cel al UE, ci mai nou si drapelul NATO.

Ati auzit de vorba aia cu „sluga la doi stapini”?

1 Decembrie ziua națională a României? După 89 România este o colonie a americanilor şi Occidentului.

Un lucru trebuie precizat si anume ca, UE si ONU, NATO, FMI, BM etc. sunt institutii criminale internationale,subordonate sistemului bancar mondial sionist Rotschild/Rockeffeller pentru îmbogăţirea fără limite şi fără scrupule a membrilor sionişti şi sărăcirea celorlalţi oameni.

Iată ce spune în acest sens unul din liderii bancheri sionişti David Rockeffeller: ”

Suntem în pragul unei transformări globale. Trebuie să declanşăm o criză majoră (economică, militară, politică, socială, educativă, religioasă) şi toate naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

Discurs din 23 septembrie 1994 la un dineu al ambasadorilor ONU

Rockefeller activează în domeniul petrolului (Standard Oil Company, astăzi Exxon Mobil, are monopol asupra acestei pieţe), în cel bancar, dar are şi numeroase fundaţii, deţine uriaşe clădiri în New York şi chiar o universitate. John D. Rockefeller (1839-1937), fost guvernator al Virginiei de Vest, senator SUA.

Liga Naţiunilor, FMI, Banca Mondială, ONU, NATO și UE etc.

Un alt proiect de guvernare mondială a fost introdus sub paravanul Ligii Naţiunii, înfiinţată la Paris, pe data de 28 aprilie 1919. Încă din 1939, unii dintre arhitecţii americani ai viitoarei Organizaţii a Naţiunilor Unite (mulţi dintre ei membri CRE), reuniţi în influenta Comisie de Studiu a Organizării Păcii (CSOP), propuneau stabilirea unui număr de sisteme regionale – Statele Unite ale Europei.

Mişcarea Sionistă prin lojile masonice infiltrate în toate ţările lumii sub diferite nume şi măşti urmăreşte să aibă controlul total asupra finanţelor lumii. Pentru aceasta creează mari monopoluri particulare (Rotschild, Rockeffeller) care să fie rezervoarele imenselor bogăţii ale lumii, provoacă crize economice ca să destabilizeze statele lumii sustrăgând banii depuşi acolo, acumulează mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul bancar al statelor silind astfel aceste state să ia bani de la Banca Mondială, F.M.I. (instituţii create organizate şi coordonate de mişcarea Sionistă) sub formă de credit şi să accepte condiţii aberante care duc statele respective la haos. Creditele impuse de F.M.I. împovărează statele cu procente imense care le transformă în sclavi fără voinţă.

Pentru a se îmbogăţi membrii mişcării Sioniste acţionează după principiile următorului sistem:

1. creează conflicte şi chiar războaie (războiul de secesiune din America, primul război mondial, al doilea război mondial, războiul din Vietnam, războiul din Golful Persic, războiul din Iugoslavia), generând suferinţă, foamete, sărăcie, mizerie, boli, moarte, haos;

2. nu apar la vedere ca autori ai conflictului respectiv;

3. băncile sioniste susţin cu bani toate părţile beligerante pentru ca apoi să ceară dobânzi imense celor care au fost împrumutaţi, îmbogăţindu-i astfel pe membrii mişcării Sioniste;

4. apar apoi ca o instanţă împăciuitoare, care doreşte terminarea conflictului;

5. în urma haosului astfel format de ei din umbră, impun condiţii statelor care au participat la respectivul conflict, emit pretenţii asupra unor teritorii ale statelor respective.

Un exemplu în această privinţă este al doilea război mondial, care a fost realizat de mişcarea Sionistă.

Mişcarea Sionistă internaţională generează haos finanţând, susţinând şi răspândind: drogurile, alcoolul, tutunul, pornografia, prostituţia, homosexualitatea, desfrâul, viruşi mortali (SIDA, Ebola), violenţa, crimele, terorismul, conflictele interetnice. SIDA a fost fabricat intenţionat în laboratoarele americane, începând cu experimentele asupra viruşilor de cancer spre sfârşitul anilor ’60. Acest lucru demonstrează că copiii din România au fost infestaţi în mod voit în timpul campaniei de vaccinări sponsorizate şi susţinute de masoni.

Activitatea Mafiei este ghidată şi controlată tot de membrii mişcării Sioniste. De asemenea, tot ei manipulează mass-media (presa, radio, televiziunea, internet), generând printr-un anumit gen de reclame, publicitate, articole şi emisiuni diabolic concepute, dezinformarea şi manipularea marilor mase de oameni. Prin sisteme de tip Mind Control (controlul minţii) se induc în minţile oamenilor idei eronate, psihoze, obsesii, devieri psihice, amplificându-se astfel numărul celor care comit fapte antisociale, crime sau se sinucid. Din păcate, datorită ignoranţei, românii nu-şi dau seama de modul în care sunt atacaţi psihologic şi din această cauză nu se pot apăra lăsându-se astfel manipulaţi şi conduşi ca o turmă.

România – o colonie frumoasă, jefuită,prădată,chinuită și umilită de străini

România? O mai stăpânim noi? A ajuns pe mâna celor care ne-au colonizat. S-au falimentat, la ordinul noilor stăpâni, sectoarele cele mai productive ale economiei!

Îndestulații Occidentului, după ce ne-au colonizat și ne-au impus regulamentele lor asupritoare, ne arată cu degetul ca pe o națiune devenită paria Europei. Acești nevolnici cotropitori au uitat că în vremurile lor de înflorire au prosperat intens datorită ȚĂRILOR ROMÂNEȘTI, care au ținut pavăză trecerii în Apus a hoardelor barbare ce pustiau totul în calea lor. Din anii ’90 și până în prezent se vorbește numai despre privatizarea României în termeni economici, deși în realitate această privatizare și blestemații „investitori strategici” au însemnat scoaterea la mezat a industriei sau distrugerea acesteia pentru înlăturarea concurenței, precum și jefuirea bogățiilor naturale ale României!

Romania este supusa constant unui santaj economic-politic pentru a sluji interesele puterilor straine

După decembrie 1989, economia moştenită de la fostul regim a fost supusă unui proces deliberat şi sistematic de distrugere. La fel şi sistemul bancar românesc, care a fost cedat străinilor, după ce capitalul autohton a fost spoliat şi transferat în diverse buzunare private printr-o serie de hoţii şi fraude derulate sub ochii BNR.

Pe lângă distrugerea independenţei economice, România a fost aservită şi în plan politic puterilor străine, prin aşa-numita aderare la Uniunea Europeană. Dar câţi ştiu oare că ţara noastră a renunţat la suveranitate în 2003, când, odată cu revizuirea Constituţiei, a fost introdus articolul 148, care spune clar că fiecare act normativ venit de la UE are prioritate în faţa oricăror prevederi legislative interne contrare?

Pierderea independenţei economice şi politice a ţării noastre a fost necesară pentru ca aceasta să poată fi controlată cu uşurinţă din exterior şi pentru a fi transformată într-o colonie a Occidentului, aflat în declin.

Tot timpul am fost făcuţi să credem că este un mare avantaj şi interesul nostru de maximă importanţă să intrăm în UE, când de fapt Europa era cea care avea nevoie de noi şi de alte ţări foste comuniste, pentru a-şi reface economia aflată în criză.

Astăzi, pentru a fi tot timpul la ordinele şi pe placul puterilor străine, România este supusă în permanenţă unui şantaj economic şi politic, pe de-o parte prin organismele financiare internaţionale şi sistemul bancar controlat de străini cu girul BNR, iar pe de altă parte prin obligaţiile pe care ni le-am asumat în calitate de membri ai Uniunii Europene.

Cursul de schimb leu-euro se stabileşte în urma unor şedinţe de negocieri la care participă băncile comerciale şi BNR, deci procesul nu este chiar aşa de natural şi bazat pe „mecanismele de piaţă”, cum ar vrea unii să pară.

Şantajul economic a fost folosit şi asupra guvernelor portocalii, mai ales atunci când România a fost obligată să facă împrumutul de 20 de miliarde de euro la FMI, dar pentru că regimul condus de Traian Băsescu a cedat foarte uşor, puterile străine fiind mulţumite, au sprijinit menţinerea la putere a acestuia şi au acceptat şi o relativă stabilitate economică a ţării, pe seama sacrificiilor populaţiei nevoiaşe.

Acum poate vă întrebaţi de ce nu a crescut euro şi pe timpul guvernelor anterioare. Atunci „investitorii străini” erau mulţumiţi de promisiunile făcute de Băsescu, de a privatiza anumite obiective economice de importanţă strategică pentru România, convenite în urma „consultărilor” cu FMI. Dar acum,aceste privatizări, cursul euro este folosit ca metodă de presiune şi şantaj, pentru a aduce lucrurile „pe făgaşul normal”.

Sursa articol

 

http://dantanasescu.ro/2012/05/15/santajul-economico-politic-asupra-romaniei.html

Anul 1978. Nicolae Ceauşescu, preşedintele de atunci al României, a fost primit cu mare fast la Washington de către preşedintele american Jimmy Carter şi la Londra de către regina Elisabeta a II-a.
A fost oare primit cu acel fast deosebit pentru că a fost un lider charismatic? Ei, aş! A existat un interes cât se poate de concret:Ceauşescu să aprobe listarea întregii economii româneşti la cele mai mari burse ale lumii:Wall Street-ul new-yorkez şi City-ul londonez.
Ce ar fi însemnat asta? Preluarea controlului României de către oculta financiară mondială. Şi ăştia ştiau exact cât valorează economia României, ce potenţial avea aceasta. Altfel n-ar fi dat doi bani pe ea!
Nea Nicu a fost cât pe ce să pice în plasă, Şi-a revenit în ultimul moment, după cum au spus apropiaţii săi. Din păcate, n-a reuşit decât să amâne deznodământul!

În cei 27 ani scurşi de la evenimentele din 1989, România s-a îndreptat spre „luminile Occidentului” cu un entuziasm demn de o cauză mai bună. Rezultatul? Dintr-o ţara independentă, România a ajuns o colonie de mâna a doua. Industria şi agricultura au fost puse la pământ. Flota comercială a fost înstrăinată, transporturile feroviare sunt aproape în colaps. Sistemul de sănătate, lipsit de finanţarea din partea statului.

Majoritatea populaţiei este adusă la un nivel de sărăcie greu de imaginat, lipsită de perspectiva unor locuri de muncă decente, forţată să migreze în masă către faimosul Occident, pentru a presta acolo cele mai mizerabile munci, pe salarii de mizerie.

Generația tânără și frustrată, care nu știe ce vrea de fapt, nu văd procesul colonizării României de către europeni și americani. Si nici nu mai trebuie să vorbesc despre faptul că ei sunt cei care propagă la noi în țară toate mizeriile morale pe care le produce Occidentul.

Eu îmi doresc ca România să rupă orice legătură cu Uniunea Europeană și NATO, creațiile Vestului, pârghiile de înrobire a națiunilor.

O Românie la remorca Occidentului. Unde pădurile ţării, „aurul verde” sunt defrişate în mod barbar pentru a asigura la preţ de nimic masa lemnoasă brută necesară industriei din Vest de mobilă pentru a-şi realiza exportul în valoare de miliarde de euro anual.

Românii trebuie doar să furnizeze pentru Occident sclavii care să facă menaj, să spele WC-uri, să facă salahorie şi igiena la bătrâni!

Fireşte, se menţine în acelaşi timp statutul de colonie americană al României. Se consolidează „instituţiile statului de drept”, releul prin care voinţa Washingtonului dictează direct şi necondiţionat pe plaiurile mioritice.

Corporaţiile din Occident care operează în România decid ce se vinde, cât şi cum se vinde şi cine are acces pe piaţa autohtonă. Şi cine are acces la „job”-urile lor. Iar prin „politica de resurse umane” decid cine are drept la muncă şi cine, odată trecut de o anume vârstă, este destinat marginalizării şi morţii lente!

Mass-media din România, total aservită trusturilor de presă din Occident, plină de „jurnalişti profesionişti” şcoliţi în Vest, duce, prin efortul susţinut al acestor profesionişti ai manipulării, o campanie de îndobitocire a populaţiei, de spălare a creierelor prin „tehnici de presă” din cele mai parşive. „Marii” jurnalişti şi analişti, linguşitori ai Washingtonului exasperează publicul, seară de seară, cu elogii, ode şi imnuri de slavă dedicate unchiului Sam, într-un spectacol cât se poate de greţos.

Însă toate aceste lucruri nu sunt spre folosul ţării, ci spre folosul altora. Care vor exploata această ţară până la ultima picătură de vlagă ! Şi apoi se vor descotorosi de ea ca de o cârpă uzată!

Degeaba se succed unii şi alţii la guvernare, dacă nu există politician român care să nu fie slugă supusă a Occidentului, pion al intereselor SUA or UE în România. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s