Germania e stat independent şi suveran?

01 greater_british_empire_by_generalhelghast-d59opvw.png

Oare?! Păi ia să vedem! Germania are „uzine de maşini”, dar care sunt listate la bursele din Londra şi New York. Are pe teritoriul său baze americane de decenii, NSA îi ascultă telefonul lui Merkel şi restului politicienilor. Datoria publică e uriaşă şi este în mare parte la băncile americane. Dacă Germania mişcă în front, primeşte imediat una peste bot de la Unchiul Sam, ba cu o criză, ba cu o prăbuşire a zonei euro „din cauza Greciei”, ba cu un val de refugiaţi musulmani… Dar Germania este un stat suveran şi independent!

Merkel e doar o marionetă şi Germania un stat vasal al SUA. Imperiul Anglo-Sionist este disperat că îşi pierde aliaţii (a se citi fraierii şi marionetele). După ce lovitura de stat din Turcia a eşuat, acum intensifică presiunile (BREXIT + atentate) asupra Germaniei şi Franţei, pentru a le determina să se întoarcă împotriva Rusiei.

Să sperăm că în final Imperiul şi-o va lua în mână, dacă Merkel şi Hollande dovedesc că au cap şi coloană vertebrală. Miza cea mare e reprezentată de Germania şi Franţa. Dacă astea două sunt controlate, restul le urmează. Sigurul motiv pentru care acum este linşată mediatic este faptul că în toţi aceşti ani nu a vrut să pornească război împotriva Rusiei.

Merkel şi Germania doar execută nişte ordine şi acceptă nişte chestii care îi sunt impuse, exact cum face şi Iohannis. Dacă Merkel era foarte sus în ierarhia ocultă, atunci nu ar fi fost în politică. În politică sunt băgate doar slugi.

Nu vi se pare (mă adresez acum celor cu gândirea la nivel adult) că propaganda din mass-media prezintă realitatea la nivel de desene animate pentru copii preşcolari?!

Cineva îi manipulează din umbră pe toţi: şi pe nemţi şi pe români şi pe moldoveni şi pe ruşi şi pe francezi şi pe arabi… Oare cin’ să fie, cin’ să fie? Ne iau banii ca la greci şi după aia ne spun că am intrat în criză pentru că suntem puturoşi şi nu muncim.

Europa nu este condusă de politicieni, de Merkel, Hollande sau alt maimuţoi, ci de un cartel format din bănci şi corporaţii, care nu au treabă nici cu patriotismul, nici cu ţările de origine.

Există un curent de propagandă soroşisto-americano-israelit, care acreditează ideea, la care mulţi fraierologi au pus botul, cum că Germania ar fi o mare putere imperialistă şi frau Merkel o mare hitleristă. Adevărul e că Germania la ora actuală este kaka-maka în plan geopolitic. Este o slugă a SUA/UK/Israel, care încearcă cu disperare să-şi protejeze interesele şi relaţiile bune cu Rusia.

(Dan Tănăsescu )

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s