Marele imperiu Britanic exploatează şi azi omenirea prin intermediul sistemului financiar, al propagandei şi spionajului

US-UK-Israel-flags-750x411

Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Marele imperiu Britanic exploatează şi azi omenirea prin intermediul sistemului financiar, al propagandei şi spionajului.

UK şi SUA împreună cu Israel şi restul coloniilor britanice alcătuiesc Imperiul Anglo-iudeo-american, care doreşte dominaţia globală. Şi ca orice imperiu care se extinde prea mult începe să se prăbuşească. Şi ca să nu se prăbuşească, încearcă să amâne inevitabilul pe seama altor state.

Acest “imperiu”, nu serveste interesele unei tari sau natiuni specifice, ci interesele unei clici internationale corporatist-financiar elitista, auto-intitulata “globalista“, care opereaza pe axa de putere Wall Street – Londra impreuna cu bancheri internationali, FMI si alte institutii financiare si politice inrudite.

Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi. Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul 17, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul 18, în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

Imperiul anglo-american iudaizat, alcătuit din Marea Britanie şi coloniile sale (SUA, Australia, Noua Zeelandă, Canada) încearcă de vreo 3 secole să cucerească planeta. Nuca cea mai tare de spart s-a dovedit a fi Rusia. Restul sunt diversiuni şi dezinformări. Economia imperiului anglo-american iudaizat se bazează pe jaf şi crimă. Dacă nu jefuiesc şi nu omoară imperiul se prăbuşeşte.

Retelele economice imperiale ale Marii Britanii au lucrat deseori in tandem cu puterea militara pentru a-si impune vointa la scara globala, mai ales in Asia. Acest fapt poate fi exemplificat prin abordarea strategiei “diplomatia canonierelor”, cand imperiul isi pozitiona navele de razboi pe coasta unei capitale si ameninta cu bombardamentul in cazul in care nu se faceau anumite concesii economice, cum s-a intamplat in cazul Tratatului Bowring din Tailanda in 1855.

Imperialiştii SUA, Marea Britanie şi Israel urmăreşte dominaţia întregii lumi, acapararea tuturor resurselor planetei, transformarea tuturor oamenilor în sclavi supuşi unei elite restrânse, instaurarea unui control total asupra individului şi instaurarea unei diabolice dictaturi financiare.

Propaganda din mass-media spală creierele populaţiei cu două teme majore: expansiunea musulmană şi ameninţarea imperialismului rusesc. Aceste teme sunt complet false. Nu există nicio expansiune musulmană şi niciun imperialism rusesc. Singurul imperialism rămas pe glob este cel al Imperiului Anglo-Sionist, care vrea să acapareze în totalitate planeta, dar aţi auzit vreodată să se vorbească în presă despre aşa ceva??? Aţi auzit vreo publicaţie oficială să vorbească despre ameninţarea imperialismului american sau britanic?!

Problema cu Statele Unite este însă aceea că face parte dintr-un imperiu care de mulţi ani se află în faza de decădere, actualmente fiind în stadiul de putrefacţie. Imperiul Anglo-Sionist, cu origini în Marea Britanie, a supravieţuit în ultimele decenii doar prin 3 metode: speculaţii financiare, război psihologic de propagandă globală şi să războaie de acaparare de noi state bogate în resurse, sub pretextul instaurării democraţiei.

Imperiul are nevoie de un război major, care să îi resusciteze economia şi de noi teritorii, pe care să le secătuiască de resurse, marea miză fiind desigur Rusia. Dacă nu reuşeşte acest lucru în cel mai scurt timp, schema frauduloasă a dolarului se prăbuşeşte şi odată cu ea şi Imperiul.

Poate nu ştiaţi :

SUA este o colonie a Coroanei britanice, deci în spatele a tot ce face SUA este Marea Britanie. Aşa a fost de la începutul formării SUA.

Centrul financiar „The City of London” este locul de unde se conduce din umbra planeta. Londra este centrul global al Imperiului Capitalist. Imperialismul Capitalului la care fac aluzie este un nucleu de capitaliști – evrei aproape până la ultimul – care are sediul în Cartierul Financiar din Londra, pe strada Threadneedle, Lombard și alte străzi din apropiere, unde bancherii îşi au habitatul.

Dan Tănăsescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s